Uneix-te al cicle de píndoles tecnològiques de Instel: La porta a les últimes tendències tecnològiques

Cicle de píndoles tecnològiques 

Estar a l'avantguarda de les últimes tendències i desenvolupaments és crucial per a qualsevol responsable de tecnologia. En Instel, comprenem aquesta necessitat i hem dissenyat un cicle de píndoles tecnològiques que promet mantenir-te a l'avantguarda. El cicle, que s'inicia al maig de 2024, es convertirà en un format habitual d'esdeveniment que realitzarem en el nostre showroom tecnològic. 

Vols saber més? Continua llegint i descobreix com aquestes sessions poden transformar la teva comprensió del panorama tecnològic actual.

En què consisteix el nostre cicle de píndoles tecnològiques?

El nostre cicle de píndoles tecnològiques inclou una sèrie d’esdeveniments presencials dissenyats per a oferir coneixements profunds i actualitzats sobre les tendències tecnològiques més rellevants. Cada píndola se centra en un tema d’avantguarda tecnològica específic, presentat per experts del sector que no sols t’informaran, sinó que també realitzaran demostracions en directe, permetent-te veure la tecnologia en acció.

Quins objectius cobrim?

  • Mantenir-te actualitzat: Cada sessió aborda les últimes tendències tecnològiques, assegurant que estiguis sempre al dia amb els avanços més recents.
  • Experiència pràctica: A través de demostracions en directe, podràs experimentar de primera mà com les noves tecnologies poden aplicar-se en la teva organització.
  • Accés directe a líders del sector: Accedeix a sessions tècniques i estratègiques ofertes pels principals fabricants tecnològics qui et proporcionaran insights sobre els seus més recents avanços tecnològics i com s’apliquen en el mercat actual.
  • Networking: Aquestes sessions també ofereixen una excel·lent oportunitat per a connectar-te amb altres professionals del sector, compartint idees i solucions.

Demostracions en directe

Les demostracions en directe són una peça clau del nostre cicle de píndoles tecnològiques. Creiem que la millor manera d’aprendre és veient i fent. Durant aquestes sessions, els nostres experts realitzaran demostracions pràctiques de les últimes tecnologies, permetent-te interactuar i entendre el seu funcionament real. Aquest enfocament pràctic t’ajudarà a visualitzar com implementar aquestes tecnologies en el teu entorn laboral.

Un espai per a la innovació: El nostre showroom tecnològic

El nostre showroom tecnològic està dissenyat per a ser un espai interactiu on pots explorar les últimes innovacions tecnològiques. Aquí, tindràs l’oportunitat de veure, tocar i provar diferents solucions tecnològiques, obtenint una visió clara de com poden integrar-se en la teva empresa. Aquest entorn et proporciona una experiència immersiva que facilita la comprensió i la presa de decisions informades.

Com participar

Et convidem a unir-te a aquestes sessions, on cada esdeveniment està acuradament planificat per a oferir-te el màxim valor en termes de coneixement i experiència pràctica.
Per a participar en el nostre cicle de píndoles tecnològiques, simplement visita la nostra pàgina web i registra’t en les sessions que més t’interessin. Mantente atent al nostre calendari d’esdeveniments per a no perdre’t cap d’aquestes valuoses oportunitats d’aprenentatge.

Calendari

Saps com aborda SASE els desafiaments de seguretat associats a l’adopció del núvol i la mobilitat?Vols simplificar i optimitzar la teva arquitectura de xarxa?Per què ZTNA és més eficaç que les VPN per a oferir un accés remot segur?

Les xarxes empresarials estan evolucionant ràpidament, creant nous desafiaments, especialment en la capa d’infraestructura de cablejat. Els requisits de rendiment de les aplicacions estan impulsant arquitectures més denses en fibra i de baixa latència.

A més, l’augment de desplegaments de IoT i la convergència de xarxes requereix que els dispositius connectats necessitin energia i dades de confiança, especialment en el Edge.

El resultat és una creixent complexitat de la xarxa que necessita d’eines de gestió automatitzada de la infraestructura que faciliti la implementació i administració de xarxes.

Sabies que per a 2025 el 75% de les tasques del contact center estaran a càrrec d’una IA? I per a 2030, el 80% de les persones tindran contacte diari amb assistents virtuals. Aquestes dades de l’informe “Emerging Tech Impact Radar: Hyperautomation” de Gartner (2023) subratllen la creixent importància de la IA generativa en la gestió de l’experiència del client (CX).

Descobreix com aquesta tecnologia pot transformar el teu centre de contacte en la nostra pròxima píndola tecnològica.

Contacta amb el nostre equip comercial

Posted in Notícies