Serveis

A Instel busquem l'excel·lència en el servei que oferim als nostres clients. Per això, considerem essencial acompanyar a les empreses en totes les fases del projecte, oferint un servei proper i integral amb un clar objectiu: la satisfacció dels nostres clients.

Consultoria.

La detecció de necessitats és la base per a un correcte desenvolupament dels projectes que implantem. Per això, a Instel donem especial valor a una comunicació bidireccional amb els nostres clients en la que recollir inquietuds i definir punts d’acció sobre els quals desenvolupar els nostres projectes.

Enginyeria.

Una vegada definides les necessitats, identifiquem, dimensionem i elaborem la solució òptima per als nostres clients. Per a això, disposem d’un equip d’enginyers preventa amb una llarga trajectòria i especialització a les diferents àrees de negoci.

Implantació.

Una implantació reeixida de la solució requereix d’un equip tècnic altament eficient, coneixedor de la solució i que estigui integrat en el projecte a desenvolupar des dels seus orígens.

Mantenimient.

Tenim vocació de servei, acompanyem als nostres clients en el seu dia a dia. Per això, oferim serveis de manteniment de les solucions implantades, permetent que el client es centri en el que realment importa, el seu negoci.

Tenim una llarga trajectòria al mercat, i ens enorgulleix poder dir que hem construït relacions sòlides amb tots els nostres clients i partners.

Oferim el millor servei professional.

  • Consultoria
  • Inginyeria
  • Implantació
  • Mantenimient

VEGI ELS NOSTRES CASOS D'ÈXIT

Comprovi per vostè mateix com brindem el millor de nosaltres als nostres clients.

Contacti amb nosaltres