Píndola tecnològica. Afrontant els reptes de la infraestructura de xarxa.

Dimarts 11 de juny 2024 | 12:30 pm – 14:00 pm

Afrontant els reptes de la infraestructura de xarxa

Les xarxes empresarials estan evolucionant ràpidament, creant nous desafiaments, especialment en la capa d’infraestructura de cablejat. Els requisits de rendiment de les aplicacions estan impulsant arquitectures més denses en fibra i de baixa latència.

A més, l’augment de desplegaments de IoT i la convergència de xarxes requereix que els dispositius connectats necessitin energia i dades de confiança, especialment en el Edge.

El resultat és una creixent complexitat de la xarxa que necessita d’eines de gestió automatitzada de la infraestructura que faciliti la implementació i administració de xarxes.

Píndola tecnològica INSTEL & COMMSCOPE

Acompanya’ns el proper 11 de juny en la nostra píndola tecnològica «Afrontant els reptes de la infraestructura de xarxa», on explorarem les últimes innovacions en cablejat estructurat i gestió intel·ligent per al desplegament d’una infraestructura àgil, de confiança i preparada per al futur.

Un esdeveniment exclusiu organitzat conjuntament amb Commscope, on analitzarem les principals tendències i reptes del sector i es presentaràn les últimes innovacions en el portfoli de Systimax 2.0. amb demostracions en directe.

La jornada es durà a terme el nou showroom tecnològic de Instel a Barcelona. Un espai interactiu, equipat amb les últimes tecnologies en digitalització que ofereix als visitants l’oportunitat d’experimentar de primera mà les solucions més innovadores del mercat.

Lander Echarte. Sales Account Manager. CommScope.

No perdis l'oportunitat d'aprendre de la mà d'un dels principals experts en la matèria, Lander Echarte, Sales Account Manager en CommScope, qui compartirà la seva experiència i coneixements per a una adaptació eficient a les creixents modificacions i canvis de la xarxa.

Agenda

12:30 PM – 12:40 PM: Benvinguda a càrrec de l’equip de Instel i Commscope

12:40 PM – 14:00 PM: Afrontant els reptes de la infraestructura de xarxa:

  • SYSTIMAX. La solució líder de cablejat per a la teva empresa.
  • DAS. Cobertura mòbil multioperador i multitecnologia a través de cablejat estructurat.
  • GigaREACH™ XL: Estén l’abast de la teva xarxa fins als 250m amb 90W PoE.
  • PFC: Alimentació PoE a través de cbale de fibra fins als 3km.
  • VisiPORT™: Automatització i monitoratge intel·ligent de la infraestructura.
  • imVision®. Gestió automatitzada de la infraestructura – Live Demo.
  • Sessió de preguntes i respostes.

14:00 PM – 15:00 PM: Aperitivo y Networking

Les places són limitades. Esdeveniment gratuit exclusiu per a empreses. Registra't ara i assegura el teu lloc en la nostra píndola tecnològica!

Contacta con nuestro equipo comercial

Posted in Notícies