Per què INSTEL

Treballem en equip

El nostre capital humà és el nostre major actiu

La nostra trajectòria i experiència en el sector unit a l'elevada qualificació tècnica del nostre equip, ens permet oferir un servei de qualitat altament valorat per clients i col·laboradors i que actua com a segell diferenciador de la nostra companyia. Posem a la teva disposició un equip estable, compromès i productiu.
El nostre objectiu és facilitar el teu dia a dia amb solucions tecnològiques que millorin la productivitat i competitivitat del teu negoci.
Image
Image
Image

0+

Clients satisfets
TIC & IT

Ajudem als responsables de IT a incrementar el rendiment de les seves instal·lacions mitjançant solucions a mesura, àgils i fàcils d'implementar. Acompanyant-los en tot el procés, des de la consultoria inicial fins al manteniment i gestió de les solucions implantades.

TIC & Marketing

Posem a la disposició dels departaments de màrqueting eines destinades a obtenir un major coneixement del mercat, identificar patrons de comportament i incrementar la satisfacció dels clients.

TIC & Finances

Oferim als departaments financers solucions destinades a millorar la productivitat de la companyia, afavorint l'estalvi de costos i permetent un ràpid retorn de la inversió.

TIC & Gerencia

Implementem projectes clau en mà destinats a incrementar la productivitat, l'optimització de processos i que afavoreixin la competitivitat del negoci.

Contacta amb el nostre equip comercial