Proclinic implanta la solució de videoconferència Avaya a les seves delegacions

CAS D'ÈXIT

PROCLINIC

Proclinic S.A. porta 31 anys distribuint productes odontològics amb l'objectiu de poder satisfer plenament les necessitats de les clíniques i laboratoris dentals. Compta amb una estructura formada per 10 delegacions repartides pel territori nacional (Barcelona, Badalona, Zaragoza, Madrid, Bilbao, València, Alacant, Murcia, Granada i Sevilla).
Disposen d'un centre logístic a Saragossa i un magatzem de 12.000m2 automatitzat i refrigerat.

El repte

Proclinic disposava d’un sistema de videoconferència implantat en les delegacions que formen el grup. La necessitat contínua de realitzar reunions entre delegacions, cursos de formació, feia indispensable disposar d’una solució que permetés el contacte en temps real evitant desplaçaments.
No obstant, l’equipament de videoconferència que disposaven no ajudava a complir amb tal comesa, al ser un sistema tancat, propietari i poc flexible.
Per això, Proclinic es va plantejar renovar el seu equipament de videoconferència per una solució moderna, escalable i corporativa.

“Instel és el nostre principal proveïdor de hardware, software i serveis per al nostre grup. El seu compromís es demostra cada dia amb el seguiment personalitzat de les nostres múltiples peticions. En el moment que li vàrem plantejar la necessitat de renovar la nostra solució de videoconferència ens va oferir una solució adaptada a la casuística específica de les nostres delegacions, obtenint després de la implantació una solució de videoconferència que ens està permetent optimitzar l’eficiència empresarial i la comunicació en temps real”

Marc Sistac
Director de sistemes i tecnologia a Proclinic

La solució

Una vegada tractades les necessitats de Proclinic i valorada la casuística de les delegacions del grup, es va realitzar una prova pilot a Barcelona amb la solució de videoconferència capdavantera al mercat, AVAYA SCOPIA, de manera que Proclinic pogués valorar la idoneïtat de la solució per a les seves instal·lacions.

Un cop demostrada la seva eficàcia, es va iniciar la implantació de la solució composta pels següents elements:

Beneficis

Departament Sistemes
 • Increment de la qualitat en les comunicacionss
 • Comunicació simultània multipunt (MCU)
 • Fàcil i ràpida integració amb altres solucions de negoci
 • Alta seguretat en la comunicació (Firewall traversal)
Departament Comercial / Marketing
 • Reducció de temps i increment de l’eficiència: Reunions en temps real
 • Accessibilitat a reunions des de qualsevol lloc i dispositiu
 • Acceleració en la presa de decisions
 • Increment de la competitivitat empresarial
 • Difusió ràpida i directa de les campanyes de màrqueting a totes les delegacions
Departament Financer
 • Reducció de costos associats a desplaçaments
 • Ràpid ROI de la solució implantada

Partner Tecnològic