Direct Routing per a Microsoft Teams: realitzi i rebi trucades telefòniques. .
  

Diferents organismes i empreses ja estan utilitzant Teams per a videoconferències, intercanvi d’arxius i xat. El enrutament directe de sistema telefònic de Microsoft és el servei dins d’Teams que permet a les organitzacions connectar línies telefòniques externes i usar Teams com un sistema telefònic d’oficina.

Teams utilitza connexions de veu basades en IP, comunament denominades troncals SIP per connectar-se a la resta de món. El dispositiu SBC assegura aquestes connexions i la interoperabilitat perquè les organitzacions puguin seleccionar entre centenars de proveïdors de serveis a tot el món.

Les organitzacions poden utilitzar Teams per a totes les seves trucades de negocis o migrar lentament des d’una PBX heretada, segons les seves necessitats. I atès que els clients de Teams treballen amb PC / Mac o telèfon intel·ligent, els usuaris poden fer i rebre trucades des de gairebé qualsevol lloc, en qualsevol dispositiu, mantenint-se connectats i productius.

¿Què necessito per aquest Direct Routing?

Començar és més fàcil del que penses, aquí estan els 4 requisits clau:

  • Llicència de el sistema telefònic de Microsoft en Microsoft 365
  • Un proveïdor de serveis de comunicacions que pugui proporcionar SIP trunks per equips (també conegut com a proveïdor de tons de marcat). SIP Trunks és el terme de la indústria per al que Microsoft diu enrutament directe.
  • Un Service Border Controller (SBC) certificat per Microsoft per enllaçar amb les SIP trunks. El SBC actua com un tallafocs de veu i pot mitigar els problemes d’interoperabilitat.
  • Un membre del personal capacitat o un professional d’IT que pugui ajudar-lo amb la configuració de la solució.

¿Quin és el paper d’un SBC en l’enrutament directe?

Microsoft requereix un SBC certificat per actuar com a pont entre els equips i la xarxa telefònica. El controlador de vora de sessió proporciona múltiples funcions:

Seguretat: actua com un tallafocs amb reconeixement de veu i encripta el trànsit per protegir el tràfic de veu en si i evitar que els mals actors entrin a la xarxa de dades a través de la xarxa de veu

Interoperabilitat: no tots els proveïdors de SIP Trunking són idèntics, els SBC que oferim poden ajustar els paràmetres clau perquè la configuració sigui fàcil i sense problemes

Connectivitat heretada: moltes organitzacions encara tenen telèfons analògics, telèfons d’ascensor, telèfons de porta i màquines de fax. Els SBC basats en hardware que comercialitzem tenen ports analògics (FXS) per mantenir aquests actius funcionant durant els pròxims anys.

Migració: sovint, les organitzacions desitgen migrar lentament als equips, mantenint la seva PBX heretada en el seu lloc durant setmanes o fins i tot mesos o anys. Els SBC poden proporcionar timbres simultanis perquè tant els equips com l’antiga PBX comparteixin la connectivitat.

Resistència o error: els SBC tenen diverses opcions per a gestionar les interrupcions en el servei, segons el model d’implementació. Aquestes eines poden mantenir a la seva organització connectada fins i tot si passa l’inesperat.

Contacta con INSTEL i gaudeix dels avantatges d’Teams per la teva plataforma telefònica