OAK House School reforça la seguretat de les seves instal·lacions amb càmeres de xarxa Axis

CAS D'ÈXIT

OAK HOUSE SCHOOL

Oak House School és un col·legi privat situat a Sarrià, en la part alta de Barcelona. El col·legi és una fundació sense ànim de lucre, regida per un patronat que està compost per set pares del col·legi, triats a través de l'Associació de Mares i Pares del col·legi.

El repte

OAK House School necessitava reforçar la seguretat en els accessos exteriors al recinte escolar. Amb l’objectiu de gestionar amb la màxima seguretat l’arribada i la sortida dels alumnes al centre, es va decidir implementar càmeres que garantissin un control de tot el perímetre exterior i permetessin visualitzar de manera àgil i senzilla imatges específiques en cas necessari.

“Un cop valorades les diferents opcions del mercat, la solució proposada per Instel ha resultat tot un èxit. Hem millorat notablement la seguretat de les nostres instal·lacions i ens permetrà escalar el nostre sistema de seguretat a mesura que incrementin les nostres necessitats. Tot un encert de present i futur”

Eric Molné
IT Officer OAK House School

La solució

Donant resposta a aquests requisits, Instel va dissenyar una proposta per a la implementació de càmeres IP en els diferents accessos exteriors al col·legi.
Amb l’objectiu d’oferir la màxima qualitat en imatge i una amplitud de prestacions, es va implantar una arquitectura de càmeres de xarxa del fabricant líder del sector, Axis Communications.

Els elements implantats han estat:

Càmeres d’exterior de nova generació:

Les càmeres de xarxa Axis implantades són particularment adequades per a capturar escenes amb molt de moviment, com succeeix en els accessos al recinte escolar, garantint un vídeo fluid amb una reducció significativa del desenfocament degut al moviment.

Les capacitats PTZ de les càmeres utilitzen el moviment horitzontal/vertical i zoom per a cobrir grans perímetres i
verificar esdeveniments de seguretat detectats.
Les funcionalitats Forensic WDR, Lightfinder i OptimizedIR que incorporen les càmeres IP, han permès obtenir imatges d’alta qualitat tant de dia com en condicions de plena foscor.

Beneficis

Corporació
  • Increment en la seguretat de les instal·lacions
  • Reforç en la seguretat de la plantilla i alumnat
Departament IT
  • Increment de l'agilitat mitjançant la connectivitat en remot.
  • Visualització d'imatges en temps real des de qualsevol lloc i dispositiu.
  • Alertes automàtiques 24 hores. 
  • Analítica de vídeo intel·ligent. 
  • Menor espai d'emmagatzematge. 
  • Fàcil administració. 
  • Escalabilitat de la solució. 

Partner Tecnològic

Posted in Casos d’èxit