Desde INSTEL presentem el nostre primer butlletí online sobre el sector tecnològic. INSTEL NEWS neix com una nova eina comunicativa, de caràcter trimestral, destinada a acostar tota la potencialitat de les nostres solucions tecnològiques a les empreses.
 

Quins objectius té INSTEL NEWS?

  • Especialització. A cada newsletter farem focus en la difusió de coneixement especialitzat sobre una solució tecnològica de valor per al sector B2B. A través d’articles aclarirem conceptes tecnològics, donarem a conèixer la potencialitat de certes solucions, mostrarem com generar demanda i creixement per al seu negoci mitjançant les nostres solucions TIC.
  • Difusió.
    1. Acostarem les novetats del mercat de les telecomunicacions a través de les innovacions dutes a terme pels fabricants capdavanters del sector.
    2. Farem esment a les notícies del sector més significatives: Noves aliances, adquisicions, fusions.
    3. Donarem a conèixer l’actualitat de Instel: Nous status de partner adquirits, promocions, esdeveniments.
  • Best practices. Presentarem les últimes solucions tecnològiques implantades entre els nostres clients. Reflectir les seves necessitats, experiència i beneficis és la millor carta de presentació per identificar la utilitat de les solucionis TIC en el dia a dia de les empreses.

Desitgem que INSTEL NEWS respongui a les vostres necessitats i per descomptat estem oberts a qualsevol aportació o suggeriment que ens vulgueu fer com a lectors. Comencem l’aventura!

Ha arribat a nosaltres via web? Subscriu-te a la nostra newsletter aquí

Posted in Notícies