Instel celebra 50 anys de vida en el mercat de les telecomunicacions. Un llarg període que li ha exigit una evolució constant, com a resposta als reptes d’un sector tan canviant i, al mateix temps, ha consolidat la seva posició com a empresa de serveis TIC.

Creada en 1971, Instel va néixer amb l’objectiu d’aproximar i potenciar les comunicacions en les empreses a través de la instal·lació de xarxes telefòniques. Durant aquests anys, INSTEL s’ha diversificat i actualment ofereix serveis especialitzats en comunicacions corporatives, connectivitat, enginyeria informàtica i ciberseguretat.

Cinc dècades focalitzant esforços a aportar valor als clients

 
Instel ha evolucionat però els seus valors continuen sent els mateixos que van impulsar fa 50 anys a Manuel Martínez Morán en la fundació de la companyia: El compromís, la professionalitat i l’orientació al client.

“Hem canviat, ens hem fet grans, hem crescut, suportat crisis… Així i tot, ens enorgulleix poder dir que, malgrat aquesta contínua evolució, cinquanta anys després, mantenim els valors del nostre fundador, Manuel Martínez Morán, basats en la professionalitat, qualitat i focus en el nostre principal actiu: el Client”

Manel Martínez, Director Comercial de INSTEL

Impulsant la digitalització de les empreses

Davant un context de transformació tecnològica tan accelerat com l’actual, INSTEL aposta més que mai per un enfoc constant en la innovació i la creació de valor per a les empreses.

Un impuls a la digitalització, que aborda a través de projectes adaptats a les necessitats especificades de cada sector i empresa, mitjançant un acompanyament real i proactiu.

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.“Volem ajudar les empreses a afrontar els reptes futurs d’una manera àgil i efectiva. Per això, a Instel cuidem dels projectes de principi a fi, oferint un acompanyament real i proactiu mitjançant serveis de consultoria, enginyeria, implantació i manteniment de les solucions”

Alex Martínez, Director Financier de INSTEL

Confiem a continuar sent un partner tecnològic de valor en els pròxims anys. El nostre esforç i dedicació és dirigeixen a aquest objectiu

Posted in Notícies