Barcelona, Juliol 2020


L’empresa amplia el seu ventall de solucions amb un partner líder en el seu camp

El passat mes de juny, Manel Martínez, responsable de el departament comercial de INSTEL, va segellar l’acord amb el qual l’empresa d’infraestructures i telecomunicació s’ha convertit en proveïdor oficial de les solucions de Ribbon Communications al nostre país.

 

“Estem molt contents d’haver signat aquest acord per a la comercialització de solucions tecnològiques de Ribbon Communications, una empresa capdavantera en solucions i productes de seguretat i programari de comunicacions en temps real basats en IP per a proveïdors de serveis de cable fix, mòbil i cable, que enriqueix la nostra cartera de productes. “, va afirmar Manel Martínez.

“Dins el ventall de productes de Ribbon Communications, des INSTEL destaquem les seves solucions de Session Border Controller, de les que estem segurs molts dels nostres clients podran beneficiar-se, unint prestacions de securització i integració dels seus centraletes de telèfons amb diferents eines de tercers”.

 

Amb INSTEL, Ribbon Communications busca el creixement en el nostre territori a través d’un soci assentat amb una trajectòria en el mercat de gairebé mig segle.

 
Declaraciones
 

Observem, atenent a les necessitats dels nostres clients que aquest tipus de producte és imprescindible, en un moment en què les eines de col·laboració en el núvol i la seva integració amb la telefonia és crític a causa de la necessitat imposada de la feina remot. El client ha estat sempre al centre de la nostra estratègia, de manera que la comercialització per la nostra part de noves solucions sempre obeeix a una necessitat real apunten des del departament de comunicació de INSTEL.
Integrant innovació i aportant servei és la màxima de INSTEL, demostrada una vegada més per mitjà d’aquesta aliança entre dues empreses reconegudes en el seu camp.

 

Els noms de les empreses i productes reals mencionats aquí poden ser marques comercials dels seus respectius propietaris.

A la nostra secció d’articles trobaràs informació interessant de com treballant junts hem aconseguit un servei de gran valor afegit per als usuaris de Microsoft Teams

 

Per a qualsevol informació escriu-nos a través del següent link.
Un expert de INSTEL et contactarà per assessorar-te Vull contactar amb un expert

Us seguirem informant!

Posted in NotíciesTags