Com hauràs observat en els últims mesos, el nostre entorn empresarial ha canviat. La situació actual només ha accelerat el que era una tendència en desenvolupament: la forma en què les persones treballen està canviant.

Aquesta nova situació requereix un canvi en les inversions en TU per a permetre a les organitzacions connectar als empleats, de manera transparent i segura, amb les eines de col·laboració que necessiten per a tenir èxit en aquesta nova realitat.

En resposta a aquesta demanda generalitzada, et volem presentar Avaya Cloud Office. El sistema de comunicacions del fabricant AVAYA, basat en el núvol, amb veu, vídeo, missatgeria instantània/IM, reunions, conferències i col·laboració de qualitat empresarial. Amb Avaya Cloud Office podràs connectar fàcilment a tot el teu equip corportiu, ja sigui a l’oficina, al mòbil o de manera remota a un únic sistema, independentment de la seva ubicació i assegurant la integració amb les teves altres aplicacions de negoci.

Una solució per a totes les teves necessitats de comunicació que no requereix hardware en local per a la seva implantació o manteniment i incorpora el consum telefònic en la quota mensual de subscripció: tu la utilitzes i nosaltres l’administrem per tu.

Contacta amb nosaltres i gaudeix de les condicions especials del llançament de Avaya Cloud Office, que inclou descompte del 25% sobre la quota mensual de subscripció, disponibilitat de terminals IP sense cost i període de prova gratuït