Wi-Fi 6E: La revolució de la connectivitat inalàmbrica

Wi-Fi 6E: La revolució de la connectividad inalàmbrica

A mesura que les organitzacions requereixen d'una major amplada de banda, incrementen el nombre de dispositius connectats i s'accelera l'adopció del núvol, la congestió del Wi-Fi augmenta i l'experiència de l'usuari pot veure's afectada.
Davant aquest escenari, les organitzacions han de ser capaces de fer ús de canals més amples per a donar suport a les seves aplicacions de baixa latència i alta amplada de banda.
Gràcies a wifi 6 E, s'estenen les mateixes capacitats de Wi-Fi 6 a la banda de 6 GHz, fent possible una major eficiència, un rendiment superior i una seguretat millorada.

Què és Wi-Fi 6E?

Wi-Fi 6E és una extensió de l’estàndard Wi-Fi 6 que aprofita la banda de 6 GHz per a oferir encara més capacitat i rendiment, duplicant la capacitat del Wi-Fi mitjançant canals més amplis. Això permet reduir la congestió i millorar l’experiència d’usuari en entorns amb alta densitat de dispositius i aplicacions exigents.

En què es diferencia respecte a WI-FI 6?

  •  Major capacitat en la banda dels 6 GHz, resolent problemes de connexió i congestió.
  • Canals més amplis de fins a 160 MHz, ideals per al vídeo d’alta definició i la realitat virtual.
  • Absència d’interferències de microones i altres tipus d’ones, ja que només els dispositius compatibles amb Wi-Fi 6E poden utilitzar la banda dels 6 GHz.

Beneficis i avantatges de Wi-Fi 6E

  • Màxima eficiència: L’addició de l’espectre de 6 GHz augmenta la capacitat de la xarxa, permetent administrar un major nombre de dispositius connectats simultàniament sense sacrificar el rendiment.
  • Major Velocitat: Amb una amplada de banda estesa i menys interferències, Wi-Fi 6E permet velocitats de connexió més ràpides, el que es tradueix en descàrregues més ràpides, transmissions de vídeo en alta definició i una experiència general més fluida.
  • Fiabilitat Millorada: En reduir la interferència i la congestió en la xarxa, Wi-Fi 6E ofereix una connexió més de confiança i estable, fins i tot en entorns amb múltiples dispositius i usuaris.
  • Latència Reduïda: La capacitat de Wi-Fi 6E per a reduir la latència garanteix respostes més ràpides en aplicacions sensibles al temps com jocs en línia i videotrucades.

Com maximitzar la potència de Wi-Fi 6E?

Instel, com partner especialista en les solucions de HPE Aruba Networking, t’oferim un porfoli complet de solucions i serveis orientats a optimitzar la teva infraestructura de xarxa i maximitzar els beneficis d’aquesta tecnologia d’avantguarda.
Amb una àmplia experiència en disseny, desplegament i gestió de xarxes sense fils avançades, proporcionem un enfocament personalitzat i expert que garanteix una transició fluida cap a Wi-Fi 6E.

Contacta amb el nostre equip comercial

Posted in Artícles