Veeam Backup i Microsoft 365: Una aliança estratègica per a la protecció de dades

La reconeguda empresa de solucions backup i recuperació de dades, Veeam Backup, ha anunciat una associació estratègica amb Microsoft 365, la suite d'aplicacions i serveis en el núvol de Microsoft.
L'aliança té com a objectiu principal proporcionar a les empreses una solució sòlida per a la protecció de dades en entorns de Microsoft 365. Una col·laboració que combina l'experiència de Veeam en la protecció de dades amb la infraestructura i serveis de núvol de Microsoft.

Protecció avançada de dades

Un dels aspectes més destacats d’aquesta associació és la capacitat de Veeam Backup per a estendre la seva sòlida tecnologia de còpia de seguretat i recuperació a Microsoft 365 mitjançant APIs de backup. Això permetrà a les empreses realitzar còpies de seguretat de dades essencials, capacitats de suport, assegurant la possibilitat d’una recuperació ràpida i completa en cas de pèrdua o corrupció de dades.


A mida que les empreses continuen migrant a entorns en el núvol i reconeixen la importància de protegir els seus actius digitals, l’associació entre Veeam Backup i Microsoft 365 arriba en un moment crucial enfortint la seguretat i la integritat de les dades en el cloud.

A Instel treballem per a garantir la seguretat cibernètica i la continuïtat de les dades en un món digital en constant canvi, per això ens recolzem en els líders en la indústria de la seguretat. Si estàs buscant optimitzar els teus sistemes, protegir les teves dades i garantir la continuïtat operativa, Instel és el teu aliat estratègic.

Contacta amb el nostre equip comercial

Posted in Notícies