Uneix-te a Instel en la travessa solidària Swim for ELA!

Uneix-te a Instel en la travessa solidària Swim for ELA!

Prepara't per a submergir-te en una emocionant travessa de 23 km en aigües obertes en un dels esdeveniments esportius més solidaris de l'any: Swim for ELA.

L'11 de maig de 2024, equips de nedadors es llançaran al desafiament amb un propòsit clar: recaptar fons per a la recerca de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

Instel formarà part activa d'aquesta iniciativa amb un equip de nedadors compromesos amb aquesta important causa. Sota el nom de SUPERATIO STUDIO, ens unirem a aquesta travessa amb determinació i solidaritat.

“La nostra participació en Swim for Ela reflecteix el nostre compromís i la nostra convicció que junts podem aconseguir un impacte positiu. Com a part integral de la nostra responsabilitat social corporativa, donem suport a iniciatives que contribueixin al benestar de la comunitat i promoguin la solidaritat”

Manel Martínez
Director comercial a Instel

En aquesta travessa, cada braçada compta. I tu pots marcar la diferència fent costat a l’equip de Instel. Cada donatiu serà destinat íntegrament a la recerca de l’ELA, avançant així cap a la cerca de tractaments efectius.

Pots realitzar el teu donatiu en el compte bancari de l’organització: ES08 2100 9046 9902 0014 0252, indicant com a concepte el nom del nostre equip: SUPERATIO STUDIO.

Gràcies per unir-te a nosaltres en aquesta travessa cap a un futur lliure d’ELA!

Posted in Notícies