RCD Espanyol de Barcelona implanta un sistema en control d’accés, presència i gestió de visites

CAS D'ÈXIT

RCD ESPANYOL DE BARCELONA

RCD Espanyol de Barcelona és una societat anònima esportiva amb seu a Cornellà i El Prat de Llobregat, el primer equip juga en el RCDE Stadium. Es tracta d’un dels estadis més moderns d’Espanya amb capacitat per 40.000 persones i catalogat per la UEFA amb 4 estrelles.

El repte

RCD Espanyol de Barcelona necessitava implantar una solució en control d’accés i presència corporativa que li permetés gestionar de forma àgil i eficient l’accés de treballadors a les instal·lacions esportives i oficines, així com l’automatització en el control horari d’empleats.
Amb l’objectiu d’agilitar i securizar els accessos es va decidir implantar una solució completa i integrada que permetés alhora gestionar l’accés de visites a les instal·lacions.
La solució hauria d’implantar-se en les dependències corporatives, en el RCDE Stadium i en la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

“La interlocució amb Instel ha estat àgil i eficient durant totes les fases del projecte, ajustant-se perfectament als nostres timmings d’instal·lació. Destaquem el seu caràcter resolutiu i el seu servei postvenda” “La solució d’accés i presència ens ofereix una gestió més completa i segura d’instal·lacions i empleats. En un futur proper, emprendrem una segona fase del projecte, amb una ampliació de l’actual sistema”

Josep Toldrà
Director del RCDE Stadium

La solució

Donant resposta a aquests requisits, Instel va dissenyar una proposta d’arquitectura IP basada en un sistema hardware + software en gestió d’accés, presència i visites mitjançant biometria i RFID.

Amb l’objectiu d’oferir una solució multicentre, escalable i integrable amb altres subsistemes existents en el club, es va optar per les solucions de Intemo Technologies, fabricant capdavanter en solucions de gestió d’accessos i presència.

Els elements implantats han estat:

Beneficis

Corporació
  • Optimització d’accessos. Major control i precisió en els accessos a les instal·lacions.
  • Reforç de la imatge de marca. Tecnologia d’accés capdavantera, lectors d’alta qualitat i disseny.
  • Agilitat i automatització de processos. Agilitació en el procés de recepció i registre de visites minimitzant els temps d’espera
Departament IT / Seguretat
  • Millora de la seguretat. Reforç en la seguretat d’accés a les instal·lacions. El sistema s’adapta a les polítiques i pràctiques de seguretat establertes per l’organització.
  • Escalabilitat de la solució. Una solució d’accés ampliable i escalable que permet abordar nous desenvolupaments de forma àgil i si
Departament RRHH
  • Gestió automatitzada del personal. Millora de l’organització interna, obtenint una eina precisa que ha permès automatitzar processos en RRHH, així com obtenir estadístiques personalitzades sobre el funcionament de les instal·lacions.

Partner Tecnològic

Posted in Casos d’èxit