Instel presenta la seva nova imatge corporativa

A Instel estem compromesos des de fa més de 50 anys amb la integració de solucions tecnològiques que facilitin la digitalització de l'entorn empresarial.

Més de cinc dècades d'innovació i creixement que, des d'avui, volem reflectir i traslladar a través d'una nova imatge corporativa.

Els valors de sempre, amb la tecnologia del futur

Presentem el nostre nou logotip i identitat de marca, símbol de la constant evolució i transformació de la companyia.

Un logotip evolucionat que continua representant la proximitat i compromís, valors fonamentals de l’ADN de INSTEL, i incorpora formes més lleugeres i dinàmiques, reflex de la progressió i adaptació a un entorn tecnològic en constant evolució.

Sense perdre la continuïtat en el blau tecnològic, color que ha definit a INSTEL des dels seus inicis, la nova gamma cromàtica de la marca incorpora tonalitats verdes que al·ludeixen a una consciència corporativa de marca neta i respectuosa amb el nostre entorn.

Nova web corporativa

En línia amb la nova imatge corporativa i la incorporació de noves àrees de negoci, presentem la nostra nova pàgina web. Un canal de comunicació directe amb la companyia, més funcional i en constant evolució, que pretén acostar les nostres solucions i serveis tecnològics a l’entorn empresarial, d’una manera més clara i actual.

Us convidem a visitar-la!

Contacta amb el nostre equip comercial

Posted in Notícies