Un any més el Security Forum, consolidat com el esdeveniment anual de referència en el sector de la seguretat, obrirà les seves portes en el CCIB el proper 25 i 26 de maig de 2016.

En la seva 4ª edició, el Security Forum s’alça com un espai d’innovació tecnològica, exposició de solucions dels principals players del mercat així com un punt de difusió de coneixement i tendències en matèria de seguretat.

En aquesta nova edició, Instel com a empresa integradora en solucions de telecomunicacions i seguretat, estarà present en el Security Forum juntament amb Intemo Technologies, desenvolupador de hardware&software en solucions de control d’accés i presència.

Un binomi Intemo & Instel (Fabricant & Integrador), que té com a objectiu oferir solucions complertes en la implantació de sistemes de control d’accés i presència en organitzacions.

“Intemo i Instel unim esforços en cada projecte de seguretat que implementem per oferir un acompanyament 360º als nostres clients. Des de la detecció de necessitats, desenvolupament de la solució, implantació i manteniment de la mateixa”.

Compartint un mateix espai expositor (Stand 063) en el Security Forum, mostrarem les principals innovacions en control d’accés i presència, així com demostracions insitu d’aquestes solucions. Un aparador d’innovació però també de networking, en el qual compartir i recollir necessitats d’empreses.

Us esperem, el proper 25 i 26 de maig en Security Forum. Registri’s gratuïtament en el següent link i descobreixi les últimes innovacions en seguretat: REGISTRI’S

Posted in Notícies