Instel assisteix a la inauguració del nou Experience Center d’Axis Communications

El passat dijous 22 de juny, Axis Communications va inaugurar el seu nou Experience Center a Madrid.

Un espai dissenyat per oferir a clients i partners l'oportunitat de provar i experimentar amb les darreres innovacions i solucions de seguretat d'Axis.

El nou Experience Center és el primer centre que la companyia ubica a Espanya, el vuitè a la regió EMEA i el número 29 a nivell mundial.

Experience Center, la seguretat més vanguardista

Axis Experience Center compta amb exposicions físiques de productes de vídeo en xarxa, control d’accessos, àudio, solucions d’analítica i ofereix demostracions en viu.
El centre també disposa d’una àrea orientada a la consultoria i disseny de projectes a mida així un espai dedicat a la formació, pilars fonamentals per a una implementació amb èxit de les solucions d’Axis.

Per a Instel en categoria de GOLD Partner d’AXIS Communications, ha estat un plaer assistir a la inauguració del nou centre. La nostra sòlida i llarga trajectòria juntament amb un fabricant líder a la indústria de la seguretat, ens consolida com un referent en la integració de les seves solucions en client final.

Si vols conèixer tot el potencial de la integració de la tecnologia a través d’un entorn innovador, contacta amb INSTEL i farem de la teva visita al Axis Experience Center una jornada altament productiva.

Contacta amb el nostre equip comercial

Posted in Notícies