INSTEL entra a formar part del catàleg d’empreses i solucions de ciberseguretat de l’Institut Nacional de Ciberseguretat d’Espanya (INCIBE).

INCIBE, és una societat dependent del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital i un dels màxims organismes pel desenvolupament d’activitats que fomentin la ciberseguretat en institucions i empreses de l’àmbit nacional.
Amb l’objectiu comú de contribuir a afermar la confiança digital i millorar la ciberseguretat en les empreses, a INSTEL ajudem en la planificació de l’estratègia de defensa corporativa, oferint solucions orientades a combatre i prevenir forats de seguretat.

Atacs sofisticats requereixen de polítiques de seguretat sofisticades

El nostre àmbit d’actuació engloba 5 àrees estructurals: La seguretat de la xarxa, la seguretat del lloc de treball, la seguretat en els sistemes, la seguretat en aplicacions i dades així com solucions orientades a la gestió de l’accés i la identitat.

Som presents en tot el cicle de relació amb el client, des de l’assessorament i anàlisi prèvi, la sensibilització i formació en matèria de ciberseguretat fins a serveis orientats a la gestió i monitoratge de la infraestructura.

Per a més informació, consulta el nostre catàleg de solucions i serveis en matèria de ciberseguretat.


Contacta amb INSTEL per ampliar informació

Posted in Notícies