Gran èxit en la píndola tecnològica: Afrontant els reptes de la infraestructura de xarxa

Afrontant els reptes de la infraestructura de xarxa

Dimarts passat 11 de juny, Instel va celebrar la píndola tecnològica “Afrontant els reptes de la infraestructura de xarxa”. L'esdeveniment, que va tenir lloc en el showroom de Instel, va comptar amb la participació destacada de Lander Echarte, Sales Account Manager de CommScope, qui va presentar les últimes innovacions en el portfolio de Systimax 2.0.

Els assistents van gaudir de presentacions detallades sobre les últimes tendències en cablejat estructurat i gestió intel·ligent, permetent una profunda comprensió de com aquestes tecnologies poden millorar l'eficiència i la capacitat de les infraestructures de xarxa.

Demostració en viu de imVision®

Un dels moments més esperats de l'esdeveniment va ser la demostració en viu de imVision®.

Aquesta solució avançada permet la gestió intel·ligent de les infraestructures de xarxa, facilitant el monitoratge i administració en temps real.

Durant la demo, els assistents van poder interactuar amb el sistema i observar com imVision® pot optimitzar les operacions de xarxa, reduint temps de resposta i millorant l'eficiència operativa.

Un entorn ideal: El showroom de Instel

El showroom de Instel, equipat amb les últimes innovacions tecnològiques, va ser l’escenari perfecte per a aquesta píndola tecnològica. Aquest espai no sols va permetre una demostració pràctica de les solucions presentades, sinó que també va oferir als assistents l’oportunitat d’explorar com s’implementen aquestes tecnologies en un context real.

La jornada també va incloure una sessió de preguntes i respostes i un posterior networking, on els assistents van poder resoldre els seus dubtes directament amb els experts i compartir experiències.

Cicle de píndoles tecnològiques

A Instel, estem compromesos amb la difusió del coneixement i acostar les innovacions tecnològiques a les empreses. A través del nostre cicle de píndoles tecnològiques, oferim sessions enfocades en les últimes tendències i desafiaments del sector tecnològic.

Aquestes píndoles inclouen presentacions informatives, demostracions en viu, i oportunitats de networking, creant un entorn propici per a l’aprenentatge i la col·laboració. El nostre objectiu és mantenir als professionals del sector actualitzats i preparats per a les demandes del tecnològiques del futur.

Per a més informació i detalls sobre les pròximes píndoles tecnològiques, visita el nostre lloc web.

Contacta amb el nostre  equip comercial

Posted in Notícies