Explora el Futur Tecnològic en Atmosphere 2023 amb Aruba Networks

Atmosphere 2023

Barcelona es prepara per a ser l'epicentre de la innovació tecnològica amb el pròxim esdeveniment d'Aruba Networks, Atmosphere 2023, que es durà a terme a Fira Barcelona Gran Via els dies 29 i 30 de novembre.

Et convidem a conèixer detalladament aquest esdeveniment innovador que promet transformar la forma en què concebem les xarxes i la seguretat.

Xarxes preparades per al futur

Atmosphere 2023 s’endinsarà a Aruba ESP (Edge Services Platform), una plataforma dissenyada per a impulsar la infraestructura de xarxa, la seguretat i l’automatització. L’esdeveniment es presenta com una oportunitat única per a explorar com preparar les nostres xarxes mitjançant la integració d’intel·ligència artificial, seguretat integral, serveis de xarxes basats en el núvol, iniciatives de sostenibilitat i models d’implementació com a servei.
L’esdeveniment de dos dies combinarà xerrades d’especialistes en solucions tecnològiques d’Aruba, presentacions sobre estratègia i tendències del mercat i tallers tècnics destinats a equips d’enginyeria.

Accedeix a l’agenda completa de Atmosphere 2023.

Convergència en HPE Discover Barcelona 2023

Com a novetat enguany, Atmosphere es fusionarà amb HPE Discover Barcelona 2023, proporcionant el doble de contingut en la mateixa ubicació. Aquesta unió ofereix una visió completa de com la convergència de Edge, Núvol Híbrid i AI donarà forma al futur dels negocis.

Tota la informació sobre HPE Discover Barcelona 2023.

Reserva ja la teva plaça!

Atmosphere 23 requereix invitació. Posa’t en contacte amb INSTEL per a obtenir més informació. Prepara’t per a submergir-te en el futur tecnològic en Atmosphere 2023!

Contacta amb el nostre equip comercial

Posted in Notícies