Empresa líder en esterilització implanta comunicacions unificades en totes les seves delegacions

CAS D'ÈXIT

EMPRESA LÍDER EN ESTERILITZACIÓ

Empresa líder espanyola en el sector de l'esterilització amb més de 60 anys de trajectòria en el mercat amb centres de producció repartits per tota Europa.

El repte

Empresa espanyola líder en el sector de l’esterilització i control d’infeccions necessitava fer un salt de qualitat en les seves comunicacions empresarials. Els sistemes de telefonia analògica amb els quals comptava havien arribat al límit de la seva capacitat pel que resultava necessari el desplegament d’un model de comunicacions IP que donés resposta a les seves principals necessitats.

“La implantació de comunicacions unificades ha suposat un abans i un després per a la nostra companyia. Ara disposem de plataforma de comunicacions flexible i funcional que s’adapta al nostre creixement”

Responsable IT
Empresa líder del sector de l’esterilització

La solució

Després d’un estudi detallat de les seves necessitats, INSTEL va implantar una solució de comunicacions unificades dividida en dues fases. Una primera fase en la qual implementar una solució de comunicacions unificades mitjançant la plataforma Avaya IP Office™ Platform IP500 V2 i una segona fase on evolucionar aquesta plataforma cap a un entorn virtualizat.

Fase 1: Implantació de Comunicacions unificades

La implantació de Avaya IP Office™ Platform IP500 V2, li ha permès integrar veu, missatgeria, vídeo i mobilitat en una única plataforma, així com obtenir una administració simplificada i una millora en el servei al client.
Elements implantats:

 • Avaya IP Office™ Platform IP500 V2
 • Llicencies Office Worker
 • Xarxa SCN entre les diferents seus de la companyia
 • Terminals IP

Fase 2: Evolució cap a entorn virtualizat

Gràcies a l’experiència positiva, van decidir evolucionar la seva plataforma de comunicacions unificades, cap a un esquema de comunicacions IP virtualizado que permetés obtenir una gestió centralitzada de les seves diferents seus corporatives, així com una millora de la redundància.
El desplegament de la solució Avaya IP Office™ Platform Server Edition™, proporciona una arquitectura modular i flexible que pot augmentar el nombre d’usuaris i llocs en connectar en xarxa a diversos servidors. Aquesta solució li ha proporcionat una alta disponibilitat, així com una fàcil gestió i administració.

Beneficis

Corporació
 • Millora de la col·laboració.La comunicació des de qualsevol lloc i dispositiu ha permès reforçar la mobilitat d’empleats i garantir una comunicació continuada..
 • Millora de la productivitat i qualitat de servei. Optimitza l’agilitat i flexibilitat en les comunicacions amb clients aportant un major control i eficiència.
Departament IT
 • Escalabilitat. Creixement amb l’adquisició de llicències segons les necessitats de la institució.
 • Seguretat de la informació. Comunicacions altament segures: protecció de línies troncals, xifrat de connexions remotes, protecció davant intrusions.
 • Administració centralitzada i simplificada de les diferents seus
 • Alta disponibilitat
 • Millora de la redundància

  Partner Tecnològic

  Posted in Casos d’èxit