Les migracions al núvol, la transformació digital, el model de treball híbrid està impulsant i accelerant l’adopció de serveis gestionats SD-WAN.

A mesura que les empreses necessiten una connectivitat més àgil, escalable i flexible per a operar de manera eficient en el seu dia a dia, la tecnologia SD-WAN s’alça com un gran faciltador.

Segun l’últim informe de Gartner, la despesa global en Edge de WAN creixerà un 2,6% anual fins a 2025.

Què és la Infraestructura SD-WAN?

La infraestructura SD-WAN, està dissenyada per a optimitzar i simplificar la connectivitat de xarxa de les sucursals, connectant de manera segura als usuaris a qualsevol aplicació, amb independència d’on es situï des del centre de dades al núvol.

Les solucions de xarxa d’àrea ampla definida per sotware (SD-WAN) transformen les capacitats d’una organització, obtenint un control més intel·ligent, centralitzat i segur sobre la gestió del trànsit i optimitzant el rendiment de les aplicacions.

Quins players juguen una posició de lideratge en el mercat?

A través del quadrant màgic per a Infraestructura WAN Edge, Garner analitza i evalua les innovacions en el mercat respecte a la infraestructura de Vora WAN.

En el seu últim informe, ha posicionat com a líders en el quadrant màgic per a Infraestructura WAN Edge 2021 a Fortinet, VMware, Versa, Pal Alt Networks, Cisco i HPE/Aruba. Les mateixes sis companyies que ja van ser posicionades com a líders en 2020.

Durant aquest 2021, Fortinet s’ha situat en la posició més alta dins del quadrant de líders.


Què proporciona Fortinet Secure SD-WAN?

Fortinet és un dels proveïdors SD-WAN que major creixement ha experimentat, integrant seguretat i connectivitat en una única solució.

Protecció del Edge. Permet ampliar SD-WAN amb innovacions de seguretat en el núvol per a proporcionar accés flexible i segur per a una força laboral diversa i distribuïda.

Orquestració i anàlisi. El orquestador per a SD-WAN de Fortinet simplifica les operacions WAN amb aprovisionament sense intervenció, flux de treball intuïtiu i anàlisi d’aplicació granular en tota la xarxa.

Millora del rendiment de les aplicacions en múltiples núvols. La identificació d’aplicacions, el control de múltiples rutes i la direcció d’aplicacions garanteixen que les organitzacions puguin accedir a totes les aplicacions crítiques en el núvol.


Necessites migrar la teva xarxa a SD-WAN?

Font: “Fortinet Named a Leader in the 2021 Gartner® Magic Quadrant™ for WAN Edge Infrastructure”. https://www.fortinet.com/solutions/gartner-wan-edge

Posted in Notícies