El Camping Bungalow Resort & Spa La Ballena Alegre implanta el pagament per biometria a les seves instal·lacions

CAS D'ÈXIT

CAMPING BUNGALOW RESORT & SPA LA BALLENA ALEGRE

El Càmping Bungalow Resort & Spa La Ballena Alegre és un càmping de 1ª categoria situat a Sant Pere Pescador, en una platja de sorra fina de 1800 metres i aigües cristal·lines. Disposa d’una oferta completa de serveis. Restaurants, zona comercial, supermercats, llibreria, parafarmàcia, zona esportiva amb dues piscines, sala de fitness, centre de windsurf/kitesurf.

El repte

Amb l’objectiu d’oferir una experiència d’alt valor afegit als seus clients, el Càmping Bungalow Resort & Spa La Ballena Alegre, realitza una aposta constant per la millora de les seves instal·lacions, l’ampliació d’infraestructures, així com la incorporació de nous serveis que aportin novetat, funcionalitat i diferenciació.
Sota aquest context, volien oferir als seus clients una experiència de compra altament positiva, que reforcés la conveniència. Per això, es va decidir implantar un sistema de pagament per biometria que permetés treballar la comoditat i alhora obtenir analítiques automatitzades sobre vendes i usabilitat.

“Estem molt satisfets amb el gran acolliment que el pagament per biometria ha tingut entre els nostres clients. Hem fomentat el seu ús mitjançant l’aplicació de descomptes en restaurants, bars, supermercats i el resultat ha estat summament positiu tant a nivell de vendes com d’usabilitat”

Toni Castellar
Director del camping Bungalow Resort & Spa La Ballena Alegre

La solució

Per a la implantació del nou sistema de pagament per empremta dactilar, Instel junt amb Intemo Technologies, fabricant capdavanter en solucions d’accés i seguretat, va dissenyar l’arquitectura IP adequada per realitzar la implementació de la solució.
Els elements implantats han estat:

“La integració dels lectors biomètrics com a sistema de pagament ha permès una autenticació 100% segura i efectiva. El ràpid matching de l’empremta amb el perfil de client ens ha garantit un funcionament àgil i lliure d’errors ”

Marc Vogel
Responsable de sistemes del Camping Bungalow Resort & Spa La Ballena Alegre

Beneficis

Corporació
  • Referent en el sector. Una solució IP capdavantera que situa al càmping Bungalow Resort & Spa La Ballena Alegre com a referent en la implantació de noves tecnologies de pagament en el sector.
  • Increment de les vendes. La implantació del nou sistema ha comportat un gran increment del consum dins del càmping i per tant de les vendes
  • Agilitat i automatització de processos. Increment de l’eficiència en reduir temps i cues en els processos de pagament.
  • Analítiques i informació de mercat. El sistema permet obtenir mètriques de usabilitat i consum que resulten claus per a la presa de decisions.
  • Millora de la seguretat. Pagaments 100% segurs, intransferibles i sense errades.
  • Escalabilitat de la solució, permetent abordar nous desenvolupaments de forma àgil i simple.
Clients
  • Comoditat + seguretat. Elimina la necessitat de portar efectiu i/o targetes, evitant robatoris i pèrdues.
  • Recompensa. El client surt recompensat amb descomptes sempre que utilitza la biometria.
  • Gestió de la despesa familiar. Actua com a targeta moneder establint límits diaris de despesa.

Partner Tecnològic

Posted in Casos d’èxit