Commscope revoluciona la connectivitat amb el llançament de GigaREACH™ XL

GigaREACH™ XL

Commscope, líder global en solucions d'infraestructura de xarxes, ha anunciat el llançament de la seva innovadora solució de connectivitat empresarial, GigaREACH™ XL.

Basat en la tecnologia SYSTIMAX de Commscope, GigaREACH™ XL promet revolucionar la forma en què les empreses dissenyen, implementen i gestionen les seves xarxes.

¿Què es GigaREACH™ XL?

GigaREACH™ XL és la primera solució UTP de Categoria 6 d’abast estès que permet connectar i alimentar dispositius més enllà del límit de 100 metres amb un només cable i minimitzant les interrupcions en els serveis existents.

Ofereix un rendiment excepcional capaç de suportar velocitats de fins a 100 Mbps i PoE de 90 W fins a 200 metres, Ethernet d’1 Gbps i PoE de 90 W fins a 150 metres (un 50% més que la Cat. 6) i Ethernet de 10 Mbps i PoE de 90 W fins a 250 metres.

Quan i on utilitzar GigaREACH™ XL?

Ara, aquestes xarxes han d’alimentar i connectar una varietat de dispositius operatius, com a càmeres de seguretat, panells de control d’accés i punts d’accés sense fils. No obstant això, molts d’aquests dispositius solen estar situats més enllà dels 100 metres de distància de la sala de telecomunicacions, la qual cosa planteja un desafiament per a la connectivitat.

GigaREACH™ XL és ideal per al seu ús en entorns empresarials on es necessiti estendre la xarxa més enllà dels límits estàndard establerts per les normatives de la indústria, com ANSI/*TIA-568 i ISO 11801.

Tecnologia d'avantguarda amb SYSTIMAX

En el cor de GigaREACH™ XL es troba la tecnologia SYSTIMAX, sinònim de qualitat i rendiment excepcional. SYSTIMAX garanteix una connectivitat superior i una fiabilitat incomparable en qualsevol entorn.

Amb GigaREACH XL, CommScope continua liderant el camí cap al futur de les xarxes empresarials hiperconectadas.

Per a ampliar informació sobre les característiques de GigaREACH XL descàrrega el catàleg: GigaREACH™ XL Esteneu Reach Category 6.

Instel: Soci estratègic de CommScope SYSTIMAX

La nostra sòlida associació amb Commscope basada en dècades d’experiència compartida, ens permet abordar eficaçment els desafiaments tecnològics en l’àmbit de la connectivitat empresarial.

Amb un profund compromís amb l’excel·lència i la satisfacció del client, en Instel oferim una alta especialització en la implementació i optimització de les teves infraestructures de comunicació.

Contacta amb el nostre equip comercial

Posted in Notícies