Barcelona, Octubre 2020

Aquesta certificació a un producte comercialitzat per INSTEL, confirma la nostra aposta per l’excel·lència

CPPM 6.9 ha completat la validació Common Criteria (CC) per al perfil de protecció col·laboratiu per a dispositius de xarxa i per al pack ampliat per a servidors d’autenticació. Aquestes validacions NDcPPv2.1 i AUTHSVRv1.0 s’enumeren en el lloc de NIAP (National Information Assurance Partnership).

Més enllà de ser el més important certificat internacional en el camp de la seguretat, Common Criteria és un reconeixement a la valor i a l’excel·lència d’un producte IT, en aquest cas de Clearpass, pel qual INSTEL porta molt de temps apostant.

Què és la Common Criteria Certification?

Bàsicament, Common Criteria és un estàndard que verifica el compliment dels requisits específics per part d’un producte de seguretat. Es fa segons un nivell de garantia d’avaluació (EAL) prèviament establert.
Els requisits per obtenir-la es fan més rigorosos com més augmenta el nivell de garantia. Això es “calcula” tenint en compte el dany potencial que podrien causar els atacants, la finalitat és aconseguir la manipulació de l’objecte de l’avaluació (TOE).
Aquesta certificació té validesa internacional, gràcies a l’Acord de Reconeixement de Criteris Comuns (CCRA). També és vàlida a nivell europeu gràcies a l’acord SOGIS (Sènior Official Group Information Systems Security)

Totes aquestes homologacions fan que aquest procés de certificació sigui un dels més estrictes, cosa que no pot sorprendre ja que el que s’està avaluant és la capacitat de mantenir la seguretat en els accessos d’una companyia en diversos nivells operatius.

Quina és la importància d’aquesta certificació?

Tot i tenir firewalls de tota mena i condició, aquest tipus d’atacs només es poden contenir fent formació als empleats i establint permisos molt limitats dels usuaris en els sistemes, tant en els seus PCs com en els sistemes de recursos compartits, establint una política de l’Principi de Mínims Privilegis.
Una eina com el UEBA Introspect d’Aruba podria ajudar bloquejant els processos d’encriptació executats de forma anormal. “

Aquesta certificació té com a finalitat atorgar a un producte de seguretat un estàndard de confiança que els seus possibles usuaris reconeguin a l’hora de decidir quin producte és el més adequat per mantenir les seves xarxes protegides.
En definitiva, la certificació Common Criteria afegeix un valor diferencial que resulta ser determinant en la qualificació de l’eficiència i l’eficàcia d’una solució de ciberseguretat. Tot això en el marc dels estàndards mundials de seguretat.

Com reconèixer si un producte compta amb el certificat Common Criteria?

El certificat Common Criteria únicament s’atorga a productes de seguretat que passen satisfactòriament una sèrie de proves i estudis que validen la seva efectivitat. Per aquesta raó, l’organització que l’emet publica un llistat de manera periòdica en el qual s’enumeren els productes que compten amb la seva certificació. Pots consultar-ho aquí

Per què Clearpass?

ClearPass Policy Manager és l’única plataforma de polítiques que fa complir centralment tots els aspectes de seguretat d’accés de grau empresarial per a qualsevol indústria. El compliment granular de polítiques està basat en el paper, tipus de dispositiu, mètode deautenticación, atributs de EMM / MDM, operació correcta de dispositius, patrons de trànsit, ubicació i horari del dia.
ClearPass ofereix suport extens a infraestructures sense fils, amb fils i VPNs de múltiples proveïdors, la qual cosa permet que TU desplegament fàcilment polítiques de mobilitat segures en qualsevol ambient.
L’escalabilitat de desplegament suporta desenes de milers de dispositius i autenticacions, la qual cosa sobrepassa les capacitats ofertes per solucions AAA llegades. Hi ha opcions per a organitzacions petites a grans, des d’ambients locals a distribuïts.

Si vols conèixer més sobre Clearpass i les nostres solucions de control d’accés a la xarxa, escriu-nos a través del següent link, un expert de INSTEL et contactarà per assessorar-te.

Vull contactat amb un expert

Us seguirem informant!