Axis Communications, empresa líder en el sector de càmeres IP, llença al mercat la nova càmera PTZ de llarg abast: AXIS Q6135-LI.

La nova càmera AXIS Q6135-LI permet obtenir vistes generals clares i nítides i excel·lents detalls en condicions de llum exigents

Principals característiques:

  • OptimizedIR de llarg abast amb il·luminació ANAR-Led.Il·luminació automàticament adaptable que permet la vigilància en foscor total fins a 250 m o més en funció de l’escena.
  • Axis Lightfinder 2.0. Captura imatges en condicions de poca il·luminació amb colors més saturats i imatges més nítides d’objectes en moviment
  • Autotracking 2 i ajuda d’orientació. Permet el seguiment actiu d’objectes.
  • HDTV 1080p amb zoom òptic de 32x

AXIS Q6135-LI és una càmera idònia per a zones poc il·luminades o sense llum, ja que no requereix de cap font d’il·luminació addicional. A més, AXIS Object Analytics li permet detectar i classificar persones i vehicles.

Alta qualitat amb la màxima seguretat

La càmera AXIS Q6135-LI inclou característiques de seguretat avançades per a evitar l’accés no autoritzat i protegir el seu sistema.

El firmware signat i l’arrencada segura garanteixen que el firmware no s’ha vist compromès i que només s’ha instal·lat firmware autoritzat.

La càmera també ofereix un Mòdul de Plataforma Segura (TPM) que garanteix l’emmagatzematge segur de totes les claus i certificats de xifratge.

Descobreix tot el portfoli de càmeres IP pel teu negoci

Posted in Notícies