Emmarcat en l’esdeveniment “Powered By Avaya IP Office”, Avaya Communications està duent a terme durant el mes de juny, workshops tecnològics a Barcelona i Madrid en els quals ha presentat la nova versió IP Office R10.1, així com el llançament de la solució d’Avaya IP Office en el núvol. La solució cloud d’arquitectura oberta, orientada a aportar flexibilitat i adaptació a l’entorn de transformació digital en el que es troben immerses les empreses.

    L’esdeveniment, ha estat també l’escenari per reconèixer la important tasca dels partners d’Avaya en la generació de negoci i en el seu paper de difusors de tendències de comunicacions corporatives al mercat.
    En aquest sentit Instel, ha estat premiat per segon any consecutiu, com el partner d’Avaya que ha executat el projecte Mid-market més innovador. Un projecte desenvolupat per a una important companyia del sector odontològic en el qual s’ha implantat la solució de comunicacions unificades Avaya IP Office i Avaya Contact Center select, orientada a millorar l’eficiència i la col·laboració.

      Instel, vol agrair a Avaya la confiança demostrada i el reconeixement com a partner que ens atorga any rere any. El nostre objectiu seguirà sent oferir als nostres clients les millors solucions tecnològiques que permetin fer créixer i optimitzar els seus negocis, un propòsit que seguirem cobrint al costat d’un fabricant de primer nivell com AVAYA.

      Posted in Notícies