El passat 8 de novembre, Axis Communications, fabricant capdavanter en càmeres de videoseguretat i gestió IP, va celebrar el Top Partner Awards 2018, on es van premiar als partners d’ Axis de major projecció.

Sota aquest context, Instel ha rebut el premi a la trajectòria de col·laboració més extensa amb Axis, així com el partner que ha demostrat una major fidelitat al llarg dels anys.

Des de fa més de 15 anys, Instel col·labora de forma continua i ininterrompuda amb Axis Communications. Empresa d’origen suec, amb una projecció immillorable en entorns de seguretat i analítica mitjançant càmeres de xarxa.

A Instel apostem per empreses capdavanteres tecnològicament, capaces d’anticipar-se a les necessitats del mercat i amb una projecció de futur orientada a acostar la millor tecnologia IP del mercat a les empreses.

Des de Instel, volem donar les gràcies a tot l’equip de Axis Communications pel suport i la confiança dipositada en la nostra companyia. Gràcies Axis, contents i motivats d’abordar nous projectes junts!

Posted in Notícies