Axis Communications, empresa capdavantera a nivell internacional en infraestructura de videoseguretat IP disposa d’un programa de socis distribuïdors per les seves solucions de video en xarxa.
El programa otorga tres nivells d’associació, Authorized, Silver i Gold, en funció del grau de formació tècnica i comercial de l’associat per la venda de productes Axis, així com pel volum de vendes generat.

  Instel, per un any més, ha renovat el seu status com Gold Partner de Axis demostrant una alta capacitat per integrar productes Axis en solucions per a clients finals, fruit de l’alta especialització i know-how tecnològic.
  Aquesta especialització proporciona a Instel una complerta capacitació professional pel disseny, la implementació i manteniment de les solucions de video IP de Axis: Càmeres de xarxa, codificadors de video, software d’aplicacions.

   A Instel, volem seguir creixent al costat d’empreses com Axis Communications, empreses capdavanteres que aposten per la innovació constant en en el seu portfoli de productes, adaptant-se i anticipant-se a les necessitats del mercat.
   La nostra llarga i col·laborativa relació al costat d’Axis, ens permet seguir consolidant-nos com un referent en la implantació de solucions de video en xarxa, tant en la seva aplicació com a sistema de seguretat, així com eina de gestió i desenvolupament de negoci.

    Vols implantar una solució de video IP? Contacta amb Instel

    Posted in Notícies