INSTEL ha estat reconegut com Partner d’alt valor estratègic d’AVAYA, obtenint la certificació de SILVER PARTNER, Partner especialista en solucions de video “Video Solution Expert Specialization” i Partner in Customer Excellence.

Aquestes certificacions responen a l’esforç conjunt de la companyia per seguir sent un referent al mercat en solucions de comunicacions corporatives (Telefonia IP, Networking, Videoconferència i comunicacions unificades).
El reconeixement com Silver Partner situa a Instel com proveïdor estratègic que compleix amb un triple objectiu:

  • Alt Know How tecnològic. Invertim en el nostre capital humà. Reconeguts i certificats com a especialistes en la venda i implantació de solucions d’Avaya.
  • Creixement empresarial. Amb visió de futur, centrats en el creixement com a companyia a través de la innovació i de solucions d’alt valor empresarial.
  • Orientació al client. Amb un alt grau de satisfacció entre els nostres clients. Un pols de mercat que ens ajuda a millorar i seguir evolucionant com a companyia.

A Instel volem seguir creixent al costat dels fabricants capdavanters del mercat a nivell mundial, sent Avaya nostre principal aliat en comunicacions unificades i col•laboració. Si desitges més informació sobre les nostres solucions contacta amb instel@instel.es