INSTEL és des de fa anys un dels partners referents a nivell nacional de Axis Communications amb la categoria de Gold partner.

Actualment Axis Communication ha llançat una solució de video IP específica per a PYMES anomenada “Axis Companion”, de la que INSTEL és nou partner especialista. Això garanteix, la capacitat comercial i tècnica de Instel per donar resposta a les necessitats de video seguretat i gestió dels petits negocis a través d’una solució feta a mida.

Què és AXIS companion?

Axis Companion és una solució de video IP destinada a facilitar les funcions de gestió i vigilància dels petits negocis per part dels seus propietaris.
Aquesta solució permet garantir la seguretat d’empleats i dels actius, de manera que el propietari pugui controlar-ho sense necessitat d’estar present en el propi local.

Com funciona?

Axis Companion permet als usuaris veure vídeo en directe o gravat de les instal·lacions. Si el propietari, no es troba en el local pot visualitzar el vídeo de manera remota des de qualsevol altre ubicació i des de qualsevol dispositiu.
La videovigilancia es realitza mitjançant la instal·lació de càmeres IP connectades al gravador Axis Companion amb una capacitat de fins a 4 TB.

Què inclou Axis Companion?

Es tracta d’una solució integral formada per càmeres, gravadors, software de gestió de vídeo i accessoris del sistema a un preu assequible per a les pymes.

Càmeres IP: Destinades a una visió general d’espais, càmeres IP per a enregistrament diürn i nocturn, tant per a interiors com a exteriors.
Gravadors de vídeo en xarxa: Permeten l’emmagatzematge en xarxa dels enregistraments de fins a 30 dies tal com marca la L.O.P.D.
Software de gestió de vídeo: Garanteix el monitoratge de locals, treballadors i actius mitjançant una vigilància fàcil i intuïtiva, amb accés remot i segur i amb aplicació mòbil per a la visualització a qualsevol moment i lloc.
Una solució de video vigilància escalable que permet créixer i adaptar-se a les necessitats canviants de les empreses.

Descobreix la solució Axis companion en el següent vídeo

Posted in Notícies