Instel ha estat designat com a millor Partner d’Avaya SME a Catalunya de l’any 2013. Una designació atorgada en el marc de l’esdeveniment “Avaya IConnect”, que ha tingut lloc a Barcelona aquest mes d’Octubre.

L’esdeveniment, que ha reunit a diverses empreses del sector tecnològic a Catalunya, s’ha centrat principalment en l’evolució de les comunicacions unificades, i en com Avaya, amb el seu ampli ventall de solucions en aquest entorn, aporta un elevat valor tecnològic al mercat “Enterprise”.

Manel Martinez, director comercial de Instel, ha recollit el premi en representació de la companyia: “Sempre resulta gratificant veure recompensat l’esforç del nostre equip humà, però encara més quan aquest ve donat per una de les empreses més representatives del sector tecnològic mundial”.

En constant creixement
A Instel volem seguir creixent dia a dia amb els nostres clients, per això creiem fermament en el valor de l’esforç i l’excel•lència professional.
La nostra meta és oferir el màxim valor possible als nostres clients i aquest reconeixement respon clarament a aquest objectiu. Fer-los partícips d’aquest esment, representa una enorme satisfacció per a la companyia i al mateix temps aporta un valor afegit en el marc de l’activitat empresarial amb els nostres clients.

Comunicacions unificades: La gestió intel•ligent
Les comunicacions unificades són una necessitat per a qualsevol empresa. La millora de la productivitat, la flexibilitat i agilitat en les comunicacions permeten marcar el valor diferencial enfront de la competència.

En aquest sentit Instel i Avaya uneixen esforços per aportar les millors solucions en comunicacions unificades al sector empresarial. Telefonia IP, Videoconferència, Networking, aplicacions de col•laboració,… representen peces fonamentals en la comunicació empresarial actual que han d’estar íntimament integrades sota el concepte de comunicacions unificades.