El passat 23 de novembre Instel va celebrar 45 anys com a companyia. Una celebració molt especial, duta a terme en un dels espais referents del modernisme català: LA PEDRERA (Casa Milà).

  Des de 1971 Instel ofereix solucions de telecomunicacions a empreses d’una gran diversitat de sectors verticals. Una companyia que ha anat creixent, ampliant i adaptant el seu portfoli de solucions a les noves necessitats del mercat. Amb l’objectiu de recollir l’evolució de la companyia i presentar la nostra visió de futur, hem elaborat un video commemoratiu que va ser presentat el 23 de novembre a la Pedrera i ara es troba també disponible a través del següent link (VIDEO 45 ANIVERSARI INSTEL).

   El nostre principal objectiu mitjançant la celebració del 45 Aniversari ha estat i és agrair a tots els nostres clients la fidelitat i confiança que ens demostren dia rere dia. Per Instel, és un veritable plaer comptar amb clients amb ganes d’abordar nous projectes tecnològics i confiar en nosaltres com a consultor i integrador d’aquestes solucions.
   Durant aquesta jornada festiva, vam poder gaudir al costat dels nostres clients d’una visita guiada en exclusiva per la Pedrera. Una obra visionària i funcional de Gaudí que reflexa uns valors compartits: la innovació i adaptació al mercat tecnològic mitjançant la implantació de solucions funcionals, escalables i generadores de negoci per als nostres clients.

    Alhora, aquesta jornada ha volgut ser un punt de difusió i reflexió sobre les tendències més capdavanteres al mercat de les telecomunicacions. De la mà de HPE-Aruba vam poder conèixer les últimes tendències en mobilitat intel·ligent i IOT, tendències en seguretat i control d’accés a través de Intemo Techonologies i tendències en comunicacions unificades i multicanalitat al costat de Avaya Commnunications.

     Gràcies a tots per fer del 45 Aniversari de Instel una jornada inoblidable. Per uns altres 45 anys més al mercat, oferint les millors solucions i envoltats de tots els nostres clients. La vostra fidelitat és el nostre motor.

     Posted in Notícies