El passat 25 i 26 de maig es va celebrar a Barcelona el Security Forum, la quarta edició de la fira de seguretat referent en el sector, que ha registrat més de 6.000 visitants.

La fira s’ha estructurat en dos grans pilars: el congrés i la zona d’exposició. El primer ha estat el punt de trobada per debatre i analitzar els principals avanços a nivell de seguretat i els reptes que aquests suposen a nivell empresarial. La zona d’exposició, s’ha convertit en un gran aparador d’innovació on els principals fabricants i integradors han fet ressò de les solucions més avançades del mercat.

Des de Instel i juntament amb Intemo Techologies volem donar les gràcies pel gran acolliment que el nostre stand ha tingut a nivell de visitants. Un stand dissenyat i executat amb un clar propòsit: donar a conèixer les nostres solucions de control d’accés i presència mitjançant la prova del producte insitu.

Demo en directo

Durant les dues jornades de la fira, hem realitzat DEMOS en directe en les quals els propis visitants han pogut descobrir:

  • Solucions en control d’accés tant per targeta com per biometria
  • Solucions en control de presència i horari per targeta i biometria
  • Solucions destinades a la reserva i gestió de sales
  • Solucions de control d’accés mòbil via bluetooth

El control d’accés mòbil per a entorns de molt alta afluència ha estat un dels grans protagonistes del stand. Una solució d’accés dissenyada en exclusiva per a l’edició 2016 del Mobile Word Congress que va permetre l’accés de visitants al recinte firal d’una manera segura i no intrusiva. Descobreix en el següent vídeo una demo del seu funcionament:

Totes les solucions estan orientades tant a la innovació com a proporcionar la màxima seguretat però sense oblidar la importància d’un disseny elegant i cuidat.

Una vegada més, volem donar-los a tots les gràcies per fer del stand de Instel & Intemo un èxit en visites rebudes. Estem a la seva disposició per a qualsevol necessitat en control d’accés i presència que tinguin dins de la seva organització. Contacti amb INSTEL.

Posted in Notícies