El passat 4 de març de 2019 es va celebrar a la Càmara de Comerç de Barcelona, la jornada tecnològica “Està la seva xarxa empresarial realment protegida?”, un esdeveniment orientat a responsables d’informàtica, directors de seguretat, administradors de sistemes, així com altres perfils interessats a ampliar informació sobre tendències i solucions en l’àmbit de la ciberseguretat empresarial.
 
L’esdeveniment, liderat per Instel i Aruba Networks – HPE, va aprofundir en les principals amenaces a les que s’enfronta actualment la seguretat de la xarxa de les empreses i es van marcar les bases per a establir unes polítiques d’accés a la xarxa que treballin sota 3 premisses centrals: La visibilitat, el control i la resposta.

Des de Instel volem agrair a tots els assistents la seva presència i participació en l’esdeveniment Gràcies per acompanyar-nos!
 

Per què no has de perdre’t la nostra pròxima jornada tecnològica?


A INSTEL volem posar el nostre granet de sorra en la difusió de coneixement tecnològic per a les empreses. Per això, al llarg de l’any realitzarem una sèrie de jornades tecnològiques acompanyades sempre d’un fabricant líder en el sector. En elles, parlarem de tendències, veurem les últimes innovacions llançades al mercat, realitzarem demos, etc. El nostre objectiu: Donar resposta a les necessitats tecnològiques de les empreses mitjançant propostes de valor.
 
Tots els nostres esdeveniments són gratuïts, les places són limitades i requereixen inscripció. Així que no ho dubtis, si vols formar part del pròxim esdeveniment de INSTEL, posa’t en contacte amb nosaltres a través del següent link: VULL INFORMACIÓ SOBRE NOVES JORNADES

Us continuarem informant!

Posted in Notícies