Amb l’objectiu d’apropar les últimes tendències tecnològiques en comunicacions unificades, Avaya està duent a terme durant els mesos de maig i juny el Roadshow “Avaya Partner innovation Day” per les principals ciutats espanyoles.

Avui 15 de juny, s’ha realitzat aquesta jornada a Barcelona, en la qual s’ha presentat l’últim llançament de Avaya “IPOFFICE versió.10” i en la que s’ha premiat a aquells partners de Avaya que han destacat pel caràcter innovador dels projectes implantats.

Instel ha estat premiat com el partner de Avaya amb la implantació del projecte mid-market més innovador. Un projecte d’alta envergadura centrat en la implantació d’una solució de comunicacions unificades (Telefonia IP, Contact Center, Networking) que ha permès al client final incrementar la productivitat empresarial i optimitzar l’atenció al client.

Manel Martinez, director comercial de Instel, ha estat l’encarregat de recollir el premi i qui al seu torn ha agraït la distinció rebuda per part de Avaya.

Instel, suma així, un nou reconeixement en la seva trajectòria de venda i implantació de solucions en comunicacions unificades al costat del fabricador líder del sector, Avaya.
La nostra vocació segueix i seguirà sent aportar solucions tecnològiques que ajudin a les empreses a millorar la seva productivitat i competitivitat.

Posted in Notícies