Entorns col•laboratius, BYOD, comunicacions unificades, mobilitat,…cada vegada són més els termes que passen a formar part del nostre llenguatge quotidià dins del sector de les telecomunicacions. Però com s’integren en el dia a dia de les empreses?.

Ens trobem davant un entorn tecnològic canviant, de caràcter innovador que ha generat unes noves necessitats en el consumidor i en les empreses. L’increment del nombre de dispositius per usuari, la demanda de connectivitat a qualsevol moment i des de qualsevol lloc, junt amb l’increment del tràfic de dades, està portant a les empreses a replantejar-se les seves infraestructures TIC.

Les empreses han de fer front a entorns de major densitat de tràfic i aplicacions, amb unes necessitats de comunicació més complexes i que requereixen d’un increment de la seguretat i qualitat d’accés en la connexió dels seus usuaris. El creixement d’entorns de treball remots o fenòmens com BYOD (ús dels dispositius personals per part dels treballadors) incrementen encara més la complexitat en les comunicacions corporatives.

L’avanç cap a la unificació de les comunicacions (veu, vídeo, dades) està generant entorns més col•laboratius, que permeten incrementar la competitivitat de les empreses. Les comunicacions unificades permeten l’augment de la productivitat dels seus treballadors, la millora en la gestió de la comunicació (àgil, segura, flexible) i estan actuant com un facilitador del dia a dia dels departaments de TI.

A Instel portem més de 40 anys oferint solucions de comunicació a les empreses. Posicionant-nos al costat dels fabricants capdavanters del mercat (Avaya, Aruba, HP) centrem els nostres esforços a crear entorns comunicatius efectius que permetin el creixement del negoci dels nostres clients.