Solucions Datacenters

Ajudem a les empreses a garantir la protecció de la informació crítica del seu negoci, mitjançant la implantació i gestió del seu CPD.

Qué ès?

Les infraestructures per a centres de dades són un conjunt multidisciplinari de solucions que permeten implementar infraestructures d’alt rendiment i alta densitat, proporcionant una gran facilitat en el desplegament i ús de les mateixes. Aquestes solucions d’infraestructura requereixen d’un balanç entre solucions de coure i fibra òptica, preconectoritzada o no, que satisfacin les necessitats actuals i futures de connectivitat i ample de banda, tot això amb un cost controlat i un retorn de la inversió quantificable i definit.

Les infraestructures de centres de dades incorporen solucions d’energia, clima, cablejats, canalitzacions, control d’accés, monitoratge i gestió de les mateixes en temps real.

Què aportem?

Avui dia els centres de dades, ja siguin d’una sola empresa o be donin servei a moltes d’elles, són essencials per al procés i emmagatzematge de la informació, i per tant són crítics per al negoci. Garantir el funcionament i assegurar la continuïtat del mateix té un impacte directe en l’èxit del negoci. Les solucions d’infraestructures de centres de dades i la seva gestió ens ajuden a garantir aquest èxit.

Beneficis

  • Millora de l’administració i supervisió de funcionament, salvaguardant l’actiu més valuós de les empreses, la informació.
  • Control de la despesa al supervisar i minimitzar el consum energètic, que és la principal despesa en un centre de processament de dades.
  • Protecció de la inversió al garantir el compliment d’estàndards i suport d’aplicacions per ara i en el futur.

VOL SABER MÉS SOBRE SOLUCIONS EN DATACENTERS?

Contacti’ns i l’ajudarem.

Productes relacionats

Connectivitat física
Cablejat estructurat en fibra de coure.
Cablejat estructurat en fibra òptica.
Cablejats intel·ligents.
Cablejat preconectorizat en coure i fibra òptica.
Elements envolupants i de protecció amb alta densitat de ports.

llegir més

Gestió de la connectivitat
Aplicatiu per a la gestió intel·ligent de cablejat (DCIM)

llegir més

VEGI ELS NOSTRES CASOS D'ÈXIT

Descobreixi com optimitzem el negoci dels nostres clients.

Contacti amb nosaltres