Gestió de Xarxa

Ajudem a les empreses a mantenir una comunicació eficient i ininterrompuda.

Què és?

La complexitat de les xarxes corporatives s’ha incrementat significativament en els últims anys. Cada vegada és major el volum d’aplicacions i serveis que han de suportar les xarxes IP. Les solucions de gestió de xarxa ajuden a les organitzacions i en concret als departaments de IT a simplificar la configuració, administració i control de les xarxes corporatives, agilitant els fluxos de treball i maximitzant la seguretat.

Aquestes solucions inclouen una sèrie d’equips i aplicacions que de forma integrada permeten mantenir la qualitat, la seguretat i la gestió de les comunicacions corporatives.

Què aportem?

Les empreses necessiten comunicar-se de forma àgil i eficient. Per això, és necessari que la xarxa que transporta totes les nostres comunicacions IP (veu, dades, vídeo) siguin gestionades d’acord a paràmetres de qualitat, seguretat i fiabilitat davant possibles incidències. Les solucions de gestió de xarxa ajuden a les empreses a mantenir una comunicació eficient i ininterrompuda, de manera que puguin focalitzar-se en la seva comesa, la generació de negoci.

Beneficis

  • Simplificació de la gestió
  • Increment de la seguretat
  • Millora del rendiment
  • Alts nivells d’automatització
  • Agilitat dels fluxos de treball
  • Ràpida identificació i solució d’incidències

VOL SABER MÉS SOBRE GESTIÓ DE XARXA?

Contacti’ns i l’ajudarem.

Productes relacionats

Networking
Elements d’electrònica de xarxa d’accés
Elements d’electrònica de xarxa de core
Aplicatius de gestió i monitoratge

llegir més

VEGI ELS NOSTRES CASOS D'ÈXIT

Comprovi per vostè mateix com brindem el millor de nosaltres als nostres clients.

Contacti amb nosaltres