Solucions TIC & IT

Ajudem als responsables de IT a incrementar el rendiment de les seves instal·lacions, aportant solucions fàcils d'implementar i oferint un monitoratge de les mateixes.

Què aportem?

Són molts els reptes diaris als quals s’enfronta un departament de IT: Satisfer la demanda dels usuaris corporatius, capacitat per solucionar situacions crítiques, increment de la complexitat, pressupostos ajustats.

A Instel, oferim solucions a mesura, que faciliten i agilitzen el dia a dia dels departaments de IT, acompanyant-los en tot el procés, des de la consultoria inicial fins al manteniment i gestió de les solucions implantades.

Beneficis

  • Facilitat d’implementació
  • Increment del rendiment i l’eficiència
  • Millora del monitoratge i gestió
  • Manteniment de les solucions
  • Millora de les infraestructures
  • Flexibilitat de creixement
  • Implantació de solucions capdavanteres al mercat
Com aconseguir-los?

Facilitat d’implementació

Totes les nostres solucions destaquen per la seva simplicitat en la gestió , de manera que l’administració de les mateixes sigui el més ràpida i senzilla possible.

Increment del rendiment i l’eficiència

Totes les nostres solucions estan destinades a optimitzar el dia a dia dels CIOs , mitjançant eines de fàcil implementació i alta usabilitat, obtenint un major control i seguretat en les seves instal·lacions i través d’una monitorització i supervisió en temps real.

Solucions de virtualització. Ajudem a incrementar la productivitat dels departaments d’IT, reduint costos de manteniment, oferint una ràpida recuperació davant desastres i aportant un creixement modular .

Millora de la monitorització i gestió

Solucions de mobilitat ( BYOD ).

Aportem solucions per a entorns BYOD, garantint la seguretat i la capacitat de gestió

Solucions de mobilitat (Gestió de la xarxa). Ajudem a reduir la complexitat en la gestió de la xarxa, proporcionant un accés segur a la xarxa corporativa i aportant eines per fer seguiment dels comptes d’usuari.

Manteniment de les solucions

Acompanyem als nostres clients en totes les fases del projecte, des de consultoria fins a la implantació i manteniment de les solucions.

Millora de les infraestructures

Solucions en comunicacions unificades. La integració d’aplicacions en una única plataforma permet facilitar la gestió de veu i dades als departaments d’IT. Les nostres solucions estan orientades a incrementar la productivitat ia reduir la sobrecàrrega als responsables de it.

Flexibilitat de creixement

Totes les solucions implantades són escalables en el temps, de manera que aquestes vagin incrementant a mesura que creix el seu negoci.

Implantació de solucions líders en el mercat

Només treballem amb els fabricants líders en el mercat per a cadascuna de les nostres àrees de negoci. Tota solució implantada té el suport i el know How dels fabricants líders.

Desitja més informació sobre les nostres solucions per IT?

selecciona tot el text VOL AMPLIAR INFORMACIÓ SOBRE LES NOSTRES SOLUCIONS PER IT?

Contacti amb nosaltres ara

Contacti amb nosaltres