Solucions TIC & Gerència

Integri solucions tecnològiques per incrementar la productivitat i competitivitat del seu negoci.

Què aportem?

La tecnologia s’ha convertit cada vegada més en un factor competitiu clau per a la innovació i l’èxit de l’empresa. Disposar de solucions tecnològiques destinades a incrementar la productivitat i l’optimització de processos està permetent a les empreses generar un avantatge competitiu enfront de la seva competència.

A Instel apostem per la integració de solucions tecnològiques en l’estratègia empresarial com a factor d’èxit per al creixement dels negocis. Per a això, treballem únicament amb fabricants de confiança i capdavanters al mercat.

Beneficis

  • Increment de la productivitat i l’eficiència
  • Increment de la competitivitat i diferenciació
  • Projectes “clau en mà”
  • Millora de la capacitat de resposta del seu negoci
  • Estalvi de costos i ràpid ROI de les solucions
Com aconseguir-los?

Increment de la productivitat i l’eficiència

Solucions en comunicacions unificades. “Sap que unificant els teus comunicacions empresarials pot incrmentar la seva productivitat fins a un 30%? Unifiqui veu, dades, vídeo i incrementi de l’eficiència de les seves comunicacions corporatives en tenir als seus treballadors connectats en tot moment, des de qualsevol lloc i canal.

Solucions en virtualització. Sap com securitzar la informació crítica del seu negoci i estalviar al mateix temps?. Mitjançant la virtualització redueix temps d’inactivitat derivats de caigudes de servidors. Eviti la pèrdua d’informació crítica del seu negoci ( còpies de seguretat instantànies ) i redueixi costos d’inversió.

Increment de la competitivitat i diferenciació

Solucions en mobilitat empresarial. Sap que el 79 % dels directius d’empreses manifesten que els serveis sense fil són indispensables per fer créixer els seus negocis?. Les nostres solucions permeten oferir xarxes de màxima velocitat amb un mínim de cablejat. Aquestes solucions sense fils faciliten la connectivitat i la velocitat d’accés a la xarxa corporativa.

Solucions en vídeo gestió corporativa. Obtingui una ràpida presa de decisions, millori l’experiència dels seus clients, incrementi l’eficiència operativa de les seves instal·lacions, controli la qualitat dels serveis oferts, eviti la pèrdua desconeguda en establiments .

Projectes “clau en mà”

Acompanyem als nostres clients en tot el procés , des de la detecció de necessitats fins al manteniment de les solucions implantades . Un servei 360º orientat a millorar el rendiment de les empreses .

Millora de la capacitat de resposta del seu negoci

Solucions de veu. Sap que el 59 % de les empreses admet que una deficient qualitat del seu servei al client té un impacte negatiu en els seus ingressos recurrents ?. Descobreixi com les nostres solucions de contact center permeten incrementar la satisfacció dels clients, traduint-se en un increment de les vendes.

Estalvi de costos i ràpid ROI de les solucions

Solucions de videoconferència. Sap que implantant una solució de videoconferència professional pot reduir costos fixos en un 15 %? Obtingui una eina de videoconferència que li permeti incrementar la productivitat interna i reduir temps i costos en desplaçaments/dietes.

Desitja més informació sobre les nostres solucions per a gerència?

VOL AMPLIAR INFORMACIÓ SOBRE LES NOSTRES SOLUCIONS PER GERÈNCIA?

Contacti amb nosaltres ara

Contacti amb nosaltres