Solucions TIC & Finances

Oferim als departaments financers solucions que permetin incrementar el seu ROI i reduir costos empresarials.

Què aportem?

El control i l’administració dels recursos financers són un dels pilars fonamentals per a la viabilitat i èxit d’una empresa. Per això, els directors financers requereixen solucions destinades a optimitzar processos i obtenir un ràpid ROI.

A Instel aportem solucions tecnològiques destinades a millorar la productivitat de la companyia, que afavoreixin l’estalvi de costos i permetin una ràpida tornada de la inversió.

Beneficis

  • Ràpid ROI
  • Estalviï en costos empresarials
  • Increment de la productivitat
  • Increment de vendes
  • Solucions a mida
Com aconseguir-los?

Ràpid ROI

Les nostres solucions aporten un valor afegit als seus processos de negoci , fent-los més productius i eficients , el que permet obtenir un ROI positiu a curt termini.

Estalviï en costos empresarials

Solucions en comunicacions unificades / videogestión. Sap que unificant les seves comunicacions empresarials pot obtenir fins a un 30% d’estalvi ? Disminueixi els costos de telefonia i costos associats a desplaçaments unificant veu, dades i vídeo en una única plataforma. Una eina que l’ajudarà a millorar la productivitat empresarial a afavorir la connectivitat dels seus treballadors en qualsevol moment i lloc.

Solucions en entorns virtualitzats. Sabia que mitjançant la virtualització pot obtenir un estalvi de fins al 80% en consum energètic i disminuir la despesa en maquinar?. Minimize costos d’inversió en reduir el maquinari necessari per emmagatzemar la informació crítica del seu negoci, redueixi els temps d’inactivitat associats a la caiguda d’un servidor.

Increment de la productivitat

¿Sap que el BYOD (Porta el teu propi dispositiu) és una tendència a l’alça? Descobreixi com pot millorar la productivitat dels seus treballadors en estar permanentment connectats i adapti els costos fixos d’infraestructura als costos reals de ser a les seves dependències.

Increment de vendes

Solucions de veu . Sap que el 59 % de les empreses admet que una deficient qualitat del seu servei al client té un impacte negatiu en els seus ingressos recurrents?. Descobreixi com les nostres solucions de contact center permeten incrementar la satisfacció dels clients, traduint-se en un increment de les vendes.

Solucions a mida

Totes les solucions implantades són escalables en el temps, de manera que aquestes vagin incrementant a mesura que creix el seu negoci.

Desitja més informació sobre les nostres solucions per a finances?

VOL AMPLIAR INFORMACIÓ SOBRE LES NOSTRES SOLUCIONS PER A FINANCES?

Contacti amb nosaltres ara

Contacti amb nosaltres