Multinacional líder en software empresarial implanta cablejat estructurat intel·ligent

CAS D'ÈXIT

MULTINACIONAL LÍDER EN SOFTWARE EMPRESARIAL

Empresa alemanya líder en el mercat de software d'aplicacions empresarials, amb més de 50 anys d'especialització en el sector i presència en més de 130 països.

El repte

Empresa de sotware líder a nivell internacional, necessitava implantar una nova infraestructura de cablejat en les seves oficines que garantís una transmissió de dades veloç i d’alta fiabilitat. Les demandes d’aplicacions, el major nombre de dispositius connectats a la xarxa, exigien d’un ample de banda que donés resposta a les necessitats actuals de la corporació i adaptat als requeriments futurs de xarxa derivats de l’avanç tecnològic.

En paral·lel, a l’actualització del cablejat, es va decidir renovar l’equipament audiovisual i multimèdia de les seves sales corporatives amb l’objectiu de millorar els processos comunicatius.

“El nostre objectiu era implementar una infraestructura de cablejat que millorés el rendiment de la xarxa. Ara comptem amb una instal·lació sòlida, potent i capaç d’evolucionar amb les necessitats tecnològiques futures”

Responsable de sistemes
Multinacional alemanya líder en software empresarial

La solució

Una vegada analitzades les necessitats, els requeriments tècnics i les característiques de l’edifici corporatiu, INSTEL va recomanar implantar un sistema de cablejat estructurat que permetés aconseguir velocitats de línia de xarxa de fins a 10Gbps.
Per a això, es va optar per implementar cablejat estructurat en categoria 6A SYSTIMAX®, del fabricador Commscope, líder en la indústria de la connectivitat.

Els elements implantats han estat:

Des de Instel s’ha ofert un acompanyament en tot el projecte, des de la consultoria i enginyeria, la instal·lació i certificació de punts de xarxa, manteniment de xarxes, així com lliurament de documentació i plans de la instal·lació.

Beneficis

Corporació
  • Major estructura d’ample de banda per al correcte funcionament de totes les aplicacions presents i futures (VoIP, dades, vídeo). 

La infraestructura de cablejat 6A duplica l’ample de banda respecte a la generació anterior de Cat6, permetent una connectivitat àgil i eficient que es tradueix en una millora de la productivitat dels empleats.

Departament IT
  • Implementació de xarxa més senzilla
  • Fàcil gestió, administració i manteniment del cablejat
  • Optimització de l’ús de la xarxa
  • Major compatibilitat amb aplicacions NBASE-T multigigabit
  • Majors nivells de seguretat en la xarxa
  • Proporciona escalabilitat. Òptima capacitat de suport de la tecnologia actual i futura

Partner Tecnològic

Posted in Casos d’èxit