Transformació digital, mobilitat, flexibilitat laboral, teletreball són conceptes que formen part del nostre vocabulari habitual, però, en les últimes setmanes i arran del COVID-19 estan cobrant una rellevància especial.

Encara que algunes empreses ja es veien immerses en processos de transformació digital, l’actual crisi sanitària a contribuït a una transformació forçosa per a moltes organitzacions per tal de garantir un pla de continuïtat del negoci.

La implantació d’eines que afavoreixin un entorn de treball segur, productiu i col·laboratiu, ha d’anar més enllà de cobrir una situació d’emergència com l’actual, per convertir-se en recursos habituals i integrats en el dia a dia de les empreses.

Avaya Spaces: Col·laboració i reunió en el núvol


Avaya Spaces és una solució de reunió i col·laboració en el núvol, que a més de realitzar videoconferències, permet integrar xat, veu, reunions en línia i intercanvi de contingut.

Quines capacitats té?

  • Sala de reunions personal en el núvol
  • Videoconferència i audioconferència fins a 500 participants
  • Fins a 35 participants visibles de manera simultània
  • Intercanvi d’arxius il·limitat
  • Permet compartir escriptori i aplicacions
  • Multidispositiu. Comunicació i col·laboració des de qualsevol dispositiu (Ordinador portàtil, Tablet, telèfon. Suporta Mac, Windows) i des de qualsevol lloc.
  • Xat. Permet mantenir el xat en marxa fins i tot quan no està en línia i recuperar la conversa des de qualsevol dispositiu
  • Integració d’aplicacions: Google Calendar, Office 365, Outlook, Slack, Microsoft Teams
  • Gestió de tasques grupals. Permet publicar arxius de forma segura, coordinar treball entre equips, assignar tasques, realitzar seguiment de progrés de projectes.

Pertanys a el sector educatiu o bé ets una organització sense ànim de lucre?

Per tal de garantir la continuïtat de les classes i el compliment dels objectius educatius, INSTEL a través d’AVAYA (Líder en solucions de videoconferència i col·laboració) posa GRATUÏTAMENT a la seva disposició el software de col.laboració AVAYA SPACES, en la versió business, fins el proper 31 d’agost de 2020.

Sol·licita JA el software gratuït: SOL·LICITAR AVAYA SPACES

Vols més informació sobre AVAYA SPACES? Descarrega aqui el PDF informatiu