Optimitzar l’experiència del client és un objectiu essencial per a qualsevol negoci, però cobra especial importància en aquells sectors, com l’hoteler, on existeix una afluència massiva i continuada de clients.
La generació d’experiències adaptades a les demandes del client actua com un potent imant fidelitzador i constitueix un element generador de diferencialitat per a l’hotel.

Per això, els negocis turístics han de focalitzar esforços en tecnologies IP que ajudin a maximitzar el seu negoci i converteixin al client en el REI de l’experiència.

Imagini a un client que acudeix al seu hotel, Sap com oferir-li una experiència 360º mitjançant el seu smartphone?
 

 • Rebuda. Benvinguda + accés wifi. Doni la benvinguda al seu client a través del seu smartphone, redirigint-ho a un portal web intern i personalitzat on obtindrà accés wifi sense necessitat de proporcionar-li contrasenyes mitjançant paper.
 • Acompanyament. Check-in + ubicació. Proporcioni mapes i navegació en temps real a diferents ubicacions de l’hotel (Habitació assignada, restaurant, gimnàs, piscina/sauna, etc.)
 • Personalització. Experiències personalitzables + fidelització. Enviï notificacions “push” basades en la ubicació i preferències personals de client. (Notificació d’esdeveniments, descomptes especials en bar/restaurant, notificacions personalitzades segons els interessos i gustos del client, promocions basades en geolocalizació).
 • Repetició. Impulsi programes de lleialtat i recompensi al seu client, reforçant la fidelitat i convertint al client en prescriptor de la seva marca.
 •  
  Instel posa al seu abast, a través d’Aruba Networks, una potent eina de gestió wifi, que li permetrà oferir una experiència personalitzada als seus clients.

  Informació de mercat. Alhora, representa una eina de gestió interna per a l’hotel, orientada a obtenir informació del mercat per aplicar estratègies que ajudin al creixement del negoci:

 • Informació experiencial i actitudinal del client
 • Temps de permanència per ubicacions
 • Rutes i serveis més utilitzats
 •  
  Ampliï informació de la solució en el següent link: Gestió wifi per a hotels

  A Instel disposem d’una llarga trajectòria en la gestió de projectes per al sector hoteler. Comptem amb clients com: Hotelbeds, TUIHotels & Resorts, Jumeirah, B the Travel Brand.

   

  Contacti amb INSTEL i valorarem la solució més òptima per al seu hotel.